HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pengalaman Manufaktur 24 Taun
  • aboutimg1
  • aboutimg2
  • aboutimg3

babagan kita

sugeng rawuh

Hebei Weaver Textile Co., Ltd. afiliasi karo Grup Weaver. Hebei Weaver Textile co., Ltd. dununge ing Shijiazhuang City, Provinsi Hebei, China. Jarak kasebut mung sakjam lan seprapat cara sepur kanthi cepet saka ibukutha Beijing nganti Kutha Shijiazhuang. Hebei Weaver Textile Co., Ltd. minangka pabrikan internasional lan perusahaan dagang sing ngembangake pangolahan lan penjualan produk tekstil. Didegake wiwit taun 1996, sing ndhisiki Hebei Hengshui Yuanda Group.

Pabrik kasebut jembaré 150.000 meter persegi. Nduwe 2.000 set mesin lan peralatan canggih, 50 buruh R&D profesional. Uga duwe akeh teknisi trampil lan profesional…

maca liyane

Warta & Acara

menyang kita
  • Sewing thread you don’t know
    Utas sewing sampeyan ora ngerti
    20-11-13
    Kanggo sawetara wektu, perusahaan sandhangan domestik wis nemoni macem-macem "lawang berkualitas" nalika ngekspor menyang Eropa, lan uga sawetara produk sandhangan bocah wis ...
  • Obsessed with linear art, artists use sewing thread to “net” portraits
    Kepinteran karo seni linier, seniman nggunakake ...
    20-11-13
    Seniman Slovenia Sasso Krainz nggunakake pigura bunder sing padha karo perban bordir kanggo nggawe potret rinci sing kasusun saka garis lurus kanthi mung siji benang jahitan biasa. Yen sampeyan ...
maca liyane

Sertifikasi

pakurmatan
  • ad_certificate
  • ad_certificate
  • ad_certificate
  • ad_certificate
  • ad_certificate
  • ad_certificate