HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pengalaman Manufaktur 24 Taun

Warta Industri

  • Sewing thread you don’t know

    Utas sewing sampeyan ora ngerti

    Kanggo sawetara wektu, perusahaan sandhangan domestik nemoni macem-macem "lawang kualitas" nalika ngekspor menyang Eropa, lan uga sawetara produk sandhangan bocah-bocah nemu klaim gedhe amarga benang jahitan sing ora sopan. Sanajan jahit benang kalebu proporsi cilik ...
    Waca liyane
  • Obsessed with linear art, artists use sewing thread to “net” portraits

    Kepinteran karo seni linier, seniman nggunakake benang jahitan kanggo moto "net"

    Seniman Slovenia Sasso Krainz nggunakake pigura bunder sing padha karo perban bordir kanggo nggawe potret rinci sing kasusun saka garis lurus kanthi mung siji benang jahitan biasa. Yen sampeyan ndeleng kanthi cetha, fitur rai, kalebu lekuk mata lan lambe, kabeh kalebu ...
    Waca liyane