HEBEI WEAVER TEKSTIL CO., LTD.

24 Taun Pengalaman Manufaktur

Warta Industri

  • Pangsa China ing impor tekstil lan sandhangan AS mudhun 7% nganti Mei taun iki

    Data paling anyar nuduhake yen nilai impor tekstil lan rasukan AS ing Mei 2022 mundhak dadi 11.513 milyar USD, munggah 29.7% saben taun.Volume impor tekan 10,65 milyar m2, munggah 42,2% saben taun.Nilai impor rasukan AS ing Mei 2022 mundhak banget dadi 8.51 milyar USD, munggah 38.5% saben taun ...
    Waca liyane
  • Pabrik-pabrik tenunan industri poliester nyuda output kanggo nyegah regane mudhun

    Dagang PIY arang banget sawise tanduran PIY gedhe kanthi intensif mundhakake rega rong minggu kepungkur.Rega PIY mundhak watara 1,000yuan/mt rong minggu kepungkur nanging stabil minggu kepungkur.Tanduran hilir ora gelem nampa rega dhuwur lan angel ditransfer biaya.Kanthi feed poliester lemah ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara ngobati kesenjangan rega antarane katun lan VSF?

    Umume komoditas wis ngalami penurunan sing luwih jero ing wulan kepungkur.Ing pasar berjangka, amplitudo saka rebar, bijih wesi lan Shanghai tembaga karo dhuwit sedimentary liyane wis mungguh 16%, 26% lan 15%.Saliyane dhasar, kenaikan suku bunga Fed minangka faktor pengaruh paling gedhe.&nb...
    Waca liyane
  • Impor China saka benang katun India ambruk ing Apr

    Miturut data impor lan ekspor paling anyar, total ekspor benang katun India (kode HS 5205) ana 72,600ton ing April 2022, mudhun 18,54% saben taun lan 31,13% saben wulan.Bangladesh tetep dadi pasar ekspor paling gedhe kanggo benang katun India, dene China munggah maneh nganti kaping pindho ...
    Waca liyane
  • Mei 2022 Ekspor benang poliester China mundhak

    Benang poliester 1) Ekspor tenunan poliester China ing Mei gunggungipun 52kt, munggah 56,9% ing taun lan 29,6% ing sasi.Ing antarane total, benang tunggal poliester njupuk 27kt, munggah 135% ing taun;benang poliester ply 15kt, munggah 21,5% ing taun lan benang jahitan poliester 11kt, munggah 9% ing taun....
    Waca liyane
  • Mei 2022 Ekspor benang katun China mundhak ing taun kasebut

    Ekspor benang katun Mei 2022 mundhak 8.32% ing taun kasebut, mudhun 42% dibandhingake karo Mei 2019. Ekspor benang katun Mei 2022 gunggunge 14.4kt, dibandhingake karo 13.3kt ing Mei 2021 lan 8.6kt ing Mei 2020, lan ndeleng wutah paling cepet wiwit Jul 2021. Struktur varietas sing diekspor ora ...
    Waca liyane
  • Katun lan tenunan rega nolak ing minggu anyar: SIMA

    Miturut laporan paling anyar saka FashionatingWorld, rega katun lan benang wis mudhun ing sawetara minggu kepungkur, ujare SK Sunderaraman, Wakil Ketua lan Ketua Ravi, Ravi Sam, Asosiasi Pabrik India Kidul (SIMA).Miturut dheweke, benang saiki didol kanthi rega diskon ...
    Waca liyane
  • Pasar poliester ngenteni esuke ing tengah-tengah kesulitan

    Pasar polyester ana ing kangelan ing Mei: pasar makro ana molah malih, dikarepake tetep meager lan pemain dianakaké mildly mbalek pola pikir, nunggu esuke kupeng kangelan.Ing babagan makro, rega minyak mentah mundhak maneh, ndhukung rantai industri poliester.Ing sisih liya, RMB ...
    Waca liyane
  • Apr 2022 Ekspor benang poliester/rayon China mundhak 24% ing taun kasebut

    Ekspor benang poliester / rayon China tekan 4,123mt, munggah 24,3% ing taun kasebut lan mudhun 8,7% ing wulan kasebut.Kajaba iku kanggo telung sasi pisanan 2022, Brazil, India lan Turki isih rangking telung panggonan pisanan ing babagan volume ekspor, nuduhake 35%, 23% lan 16%.Antarane wong-wong mau, Brazil ...
    Waca liyane
  • Benang poliester sing nguntungake dadi kerugian: suwene suwene?

    Benang poliester tetep nguntungake sanajan bahan baku poliester lan PSF ngalami sawetara pasang surut wiwit wiwitan taun 2022. Nanging, kahanan kasebut owah wiwit Mei.Benang poliester lan benang poliester/katun macet ing kerugian amarga mundhake bahan mentah.Diubengi dening kuwat ...
    Waca liyane
  • Daur ulang PET flakes: dikarepake saka sheet terus nambah

    Wiwit pecah perang Rusia-Ukraina, rega minyak internasional terus saya mundhak.Prices produk polyester Virgin tindakake munggah terus munggah dening biaya, kanggo tekan dhuwur telung taun.Harga chip botol PET sapisan tekan 9,000yuan / mt, harga chip serat SD PET tekan 7,800-7,900yuan / mt, ...
    Waca liyane
  • Impor tekstil lan rasukan AS tekan rekor dhuwur

    Data paling anyar nuduhake yen nilai impor tekstil lan rasukan AS ing Mar 2022 mundhak banget dadi 12.18 milyar USD, munggah 34.3% saben taun.Volume impor tekan 9,35 milyar m2, munggah 38,6% saben taun.Nilai impor rasukan AS ing Maret 2022 mundhak dadi 9.29 milyar USD, munggah 43.1% saben taun ...
    Waca liyane
  • Lyocell dadi dikenal umum nalika rega katun dhuwur ora migunani kanggo VSF

    Senajan rega katun wis dhuwur wiwit taun kepungkur lan spinners wis nandhang kapitunan gedhe, ana ora akeh dikarepake transfer saka katun kanggo produk rayon wiwit spinners luwih seneng Cut produksi, covert kanggo dhuwur-count benang utawa polyester campuran benang.Rega kapas isih dhuwur sawise ...
    Waca liyane
  • Rega katun India mundhak terus-terusan, nanging angel kanggo ngrangsang pasar benang katun

    1. Rega katun India terus mundhak sawise India nolak bea impor kanggo katun Katun India katon alon-alon ing musim 2021/22.Miturut AGM, ing tanggal 7 Mei 2022, kedatangan kumulatif wis tekan 4.1618 yuta ton ing musim 2021/22, mudhun 903.4kt utawa 17.8% saka rata-rata 2 taun sadurunge ...
    Waca liyane
  • Pasar Kutha Tekstil China bakal diterusake kanthi teratur

    Komite Manajemen Konstruksi Kutha Tekstil China Distrik Keqiao, Kutha Shaoxing ngetokake kabar: supaya kanthi ilmiah lan teratur ningkatake pasar kutha tekstil, sawise riset, diputusake kanggo nerusake pasar tanggal 27 Mei, pasar ing kota tekstil gabung...
    Waca liyane
  • Impor benang katun Apr'22 bisa munggah 15.22% ibu dadi 132kt

    1. Kedatangan benang katun sing diimpor menyang penilaian China Miturut data ekspor Mar saka asal impor benang katun utama China lan riset awal kedatangan benang katun saka China, impor benang katun April saka China kira-kira 132kt, mudhun 38,66% ing taun lan ing Sasi Maret 2019 diganti dadi +15.22%.Apr iki...
    Waca liyane
  • Dampak panyusutan yuan ing pasar PTA

    Sawise Federal Reserve AS ngumumake kenaikan 50 basis poin minggu kepungkur, kenaikan paling gedhe wiwit taun 2000, Indeks Dolar mundhak nganti 104,19, puncak 20 taun anyar, sing nyebabake panyusutan renminbi, euro lan yen.Panyusutan anyar saka RMB wis langsung drive ...
    Waca liyane
  • Produksi PP China mudhun 5.24% ibu ing April

    Kapasitas lan produksi saben wulan Ing Apr 2022, kapasitas produksi granule China PP ana 32.785mt / taun, amarga ora ana tanduran anyar sing miwiti produksi komersial sajrone wulan kasebut.Produksi domestik China ditaksir udakara 2.3915 yuta ton, munggah 5.17% ing taun kasebut, nanging mudhun 5.24% saben wulan ...
    Waca liyane
  • Impor tekstil lan rasukan Jepang tuwuh 15,9% ing wulan Maret

    Impor tekstil lan rasukan Jepang mundhak 15,9 persen dadi 349,36 milyar yen ing wulan Maret taun iki.Impor rasukan mundhak 15.2 persen YoY lan 25.6 persen MoM dadi 247.7 milyar yen sajrone wulan kasebut.Saka iki, impor saka China mundhak 19.3 persen YoY lan 32.8 persen MoM dadi 1 ...
    Waca liyane
  • Kepiye impor tekstil lan sandhangan EU-27 ing Jan-Feb?

    Epidemi ing China wis kena pengaruh banget ing urip wong lan rasio penjualan pabrik, dene pasar Eropa lan Amerika wis alon-alon santai langkah-langkah kunci ing endi produksi lan urip wong-wong wis mboko sithik bali normal, lan kahanan pabrik bali .. .
    Waca liyane
  • Ekonomi bisa pulih sawise doldrum April

    Fundamentals ing footing tenan minangka prospek wutah long-term tetep ora owah, NBS ngandika ekonomi China mesthine kanggo ndeleng dandan ing sasi iki senadyan data bisnis lemah ing April, lan aktivitas ekonomi bisa mbalek maneh karo Recovery bertahap ing mbuwang kluwarga lan kuwat investasi tetep. .
    Waca liyane
  • Mar 2022 Ekspor benang poliester China mundhak banget

    Benang poliester 1) Ekspor tenunan poliester China ing Mar gunggungipun 44kt, munggah 17% ing taun lan 40% ing sasi.Tambah gedhe ing taun iki utamane amarga benang poliester ngalami pasang surut amarga pulsa lan ekspor nyusut banget ing Maret pungkasan, lan kenaikan ing wulan ...
    Waca liyane
  • Ekspor rasukan & tekstil India bisa entuk manfaat saka krisis Sri Lanka lan strategi ditambah China

    bathi produsen apparel India wis akeh 16-18 persen amarga krisis Sri Lanka-China lan panjaluk domestik kuwat.Ing fiskal 2021-22, ekspor rasukan India mundhak luwih saka 30 persen, dene kiriman sandhangan siap-siap (RMG) gunggunge $16018.3 yuta.India ngekspor sebagian besar tekstilnya...
    Waca liyane
  • Impor tekstil lan rasukan AS ngluwihi 10 milyar USD kanggo enem sasi berturut-turut

    Konsumsi offline AS terus kuwat ing Jan 2022. Data paling anyar nuduhake yen nilai impor tekstil lan rasukan AS ing Januari 2022 mundhak dadi 10.19 milyar USD, munggah 28% saben taun, ngluwihi 10 milyar USD kanggo sasi kaping enem ing saurutan.Volume impor tekan 8,59 milyar m2, munggah 3 ...
    Waca liyane