HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pengalaman Manufaktur 24 Taun

Grosir sewing supplies 44/2 100% benang sew poli

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
7 dina conto pesanan supaya timbal:
Dhukungan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Penenun (VW)
Nomer Model:
44s / 2
Bahan:
100% Polyester
Pola:
Putih Mentah
Fitur:
Tennessity Dhuwur, Tennessity Dhuwur
Werna:
Putih mentah, putih optik, Putih putih
Serat:
Serat Yizheng
Spindle:
140000
Negara Asal:
Digawe ing China
Aplikasi:
Nyulam, Tenun, Jahit
Seni:
TFO & RT
Piranti:
100% Diimpor
Conto:
Kasedhiya
Kode HS:
55081000.00
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
1400 Ton / Ton saben Sasi Kita minangka salah siji benang jahit pabrik paling apik ing China.
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1,67kgs / conthong kertas, 15cones / pp bag, 25kgs / pp bag1.4175kgs / tabung plastik, 16cones / karton, 22.68kgs / karton 1kgs / tabung plastik, 20cones / pp bag, 20kgs / pp bag 1.89kgs / conthong kertas, 12cones / pp tas, 22.68kgs / pp bag 1.25kgs / tabung plastik, 16cones / pp bag, 22.68kgs / pp bag 1.5kgs / tabung plastik, 16cones / pp bag, 24kgs / pp bag 12cones / kothak, 10 box.carton kanggo benang pewarna 1kg / kerucut plastik, 24cone / ctn, 24.00kgs / ctn kanggo benang jahit inti poli poli. Kita uga bisa nggawe kemasan liyane miturut sarat sampeyan.
Pelabuhan
Xingang, Dalian, Qingdao, Shanghai lan plabuhan China

 

Katrangan Produk
Benang Poliester 100% 10 / 1,20 / 1,30 / 1,40 / 1,50 / 1,60 / 1
Thread Sewing 10 / 2,20 / 2,30 / 2,40 / 2,50 / 2,60 / 216 / 2,24 / 2,32 / 2,42 / 2,45 / 2,52 / 2,62 / 2 10 / 3,20 / 3,30 / 3,40 / 3,50 / 3,52 / 3,60 / 3,62 / 3 10 / 4,20 / 4,20 / 6
Poli / Poli Poli / Katun 19/2 / 3-29 / 2 / 3-30 / 2-32 / 2-40 / 2-45 / 2-53 / 2-60 / 2
Serat 100% Serat Yizheng Padhang 17K100% Serat Huaxi Cun kanggo Semi-Kusam 353 / 50D, 100D, 150D, 50D, 100D
Kualitas TFO (Loro Kanggo Siji) lan Ring Twist
Werna Putih Mentah, Putih Optik, Putih Bleach, Ireng Kabeh Warna
Karakteristik Set Panas, Alat Pisah Udara, Tanpa Knot, Ketahanan Dhuwur, Fungsi Sewing Sumur, Elongasi Rendah ……
Lamaran Jahit, Warni, Rajutan, Tenun, Klambi, Sepatu, Tas, Garmen, Sarung Tangan, Tutup, Gembul, Blanket, Sepatu, Sabuk Keselamatan Mobil ……
Pengepakan 1,67kgs / kerucut kertas, 15cones / pp bag, 25kgs / pp bag1.4175kgs / tabung plastik, 16cone / karton, 22.68kgs / karton10tons kanggo 20GP, 25tons kanggo 40HQ, Kabeh rincian pengepakan liyane miturut sarat sampeyan
Gambar rinci

Pengepakan & Pengiriman
Rincian Perusahaan

    Hebei Weaver Textile Co., Ltd. yaiku pabrikan & perusahaan dagang sing nggawe pamrosesan lan penjualan produk tekstil.
Sing ndhisiki yaiku Hebei Hengshui Yuanda Group
Imp. & Exp.Co.LTD. Liwat cara kerja sama kayata proses lan liya-liyane, kita ngekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah asing, suah kayata: Inggris, Korea, UEA, Vietnam, Brasil, Spanyol, Malaysia, India, Thailand, Maroko , Bangladesh, Guatemala, Turki lan liya-liyane.
Kita mesthi tetep "pelanggan iku sing pertama", adhedhasar target pasar; efisiensi ekonomi minangka pusat; nyetel strategi bisnis kanthi terus-terusan, lan ngetutake dodolan produk kanthi serial. Kita miwiti saka utas jahitan poliester spun umume, mbaka sethithik nyakup benang benang pp utawa pc, benang jahit katun, benang lan kain ketahanan tinggi, lan entuk panen gedhe. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo kanca bisnis omah lan luar negeri, lan entuk kemakmuran nggawe masa depan sing apik!

Proses Produksi
Keuntungan Kita
1. Rega pabrik: Kita nawakake rega paling kompetitif kanthi pangiriman cepet.
2. Pengalaman Sugih: Luwih saka 25 taun pengalaman benang jahitan poliester spun. Kita bisa menehi layanan profesional, apik banget lan pemikir.
3. Sertifikasi Kualitas: Kabeh produk wis dicenthang sadurunge dimuat ing port, kita bisa njamin kualitas sing paling apik lan stabil.
4. Peralatan Lanjutan: luwih saka 60 winder otomatis sing diimpor, serat paling apik ing China, corak TFO kanggo njamin kualitas benang jahit.
5. Kita minangka supplier COATS lan A&E lan duwe reputasi apik. Muga-muga kita duwe kesempatan kanggo kerja sama karo sampeyan.
Pameran
Kontak kula


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: