HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pengalaman Manufaktur 24 Taun

inti poli inti Thread Sewing 40/2

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
7 dina conto pesanan supaya timbal:
Dhukungan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Tukang tenun
Nomer Model:
40/2
Bahan:
100% Polyester
Pola:
Putih Mentah
Fitur:
Tennessity Dhuwur, Tennessity Dhuwur
Werna:
RW
Serat:
Materi Malaysia
Spindle:
130000
Negara Asal:
Digawe ing China
Aplikasi:
Nyulam, Tenun, Sabuk Keselamatan Mobil
Seni:
TFO & RT
Piranti:
100% Diimpor
Conto:
Kasedhiya
Kode HS:
55081000.00
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
1200 Ton / Ton saben Sasi poli inti inti Thread 40/2
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1,4175kgs / tabung plastik, 16 biji / karton, 22.68kgs / ctn. 1,50kgs / tabung plastik, 16cones / ctn, 24.00kgs / ctn 1.00kg / kerucut plastik, 24cone / ctn, 24.00kgs / ctn Kita uga bisa nggawe kemasan liyane miturut sarat sampeyan.
Pelabuhan
Xingang, Dalian, Qingdao, Shanghai lan plabuhan China
Katrangan Produk
 inti poli inti Thread Sewing 40/2
Pengepakan & Pengiriman
Rincian Perusahaan

    Hebei Weaver Textile Co., Ltd. yaiku pabrikan & perusahaan dagang sing nggawe pamrosesan lan penjualan produk tekstil.
Sing ndhisiki yaiku Hebei Hengshui Yuanda Group
Imp. & Exp.Co.LTD. Liwat cara kerja sama kayata proses lan liya-liyane, kita ngekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah asing, suah kayata: Inggris, Korea, UEA, Vietnam, Brasil, Spanyol, Malaysia, India, Thailand, Maroko , Bangladesh, Guatemala, Turki lan liya-liyane.
Kita mesthi tetep "pelanggan iku sing pertama", adhedhasar target pasar; efisiensi ekonomi minangka pusat; nyetel strategi bisnis kanthi terus-terusan, lan ngetutake dodolan produk kanthi serial. Kita miwiti saka utas jahitan poliester spun umume, mbaka sethithik nyakup benang benang pp utawa pc, benang jahit katun, benang lan kain ketahanan tinggi, lan entuk panen gedhe. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo kanca bisnis omah lan luar negeri, lan entuk kemakmuran nggawe masa depan sing apik!

Proses Produksi
Keuntungan Kita
1. Rega pabrik: Kita nawakake rega paling kompetitif kanthi pangiriman cepet.
2. Pengalaman Sugih: Luwih saka 25 taun pengalaman benang jahitan poliester spun. Kita bisa menehi layanan profesional, apik banget lan pemikir.
3. Sertifikasi Kualitas: Kabeh produk wis dicenthang sadurunge dimuat ing port, kita bisa njamin kualitas sing paling apik lan stabil.
4. Peralatan Lanjutan: luwih saka 60 winder otomatis sing diimpor, serat paling apik ing China, corak TFO kanggo njamin kualitas benang jahit.
5. Kita minangka supplier COATS lan A&E lan duwe reputasi apik. Muga-muga kita duwe kesempatan kanggo kerja sama karo sampeyan.
Pameran
Kontak kula


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane