HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pengalaman Manufaktur 24 Taun
saf

Hubungi Kita

HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Alamat

No. 98 Huanghe Avenue, Distrik teknologi tinggi, Kota Shijiazhuang, Provinsi Hebei, China

Telpon

0086-13731191688

0086-18833110357

0086-18833110360

Jam

Layanan 24 jam

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita