HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pengalaman Manufaktur 24 Taun
DSC02351

Babagan Kita

HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Komitmen kanggo ngolah tekstil lan adol.

Layanan Kualitas

Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik supaya sampeyan ngerti lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

Dhukungan Super

Didegake wiwit taun 1996. Produk utama yaiku macem-macem jinis tutup lan benang. Kanthi ekspansi bisnis, kita wis nggawe 3 pabrik topi lan 3 pabrik benang.

Menang Penghargaan

Perusahaan nggunakake sistem desain canggih lan panggunaan manajemen sistem manajemen mutu internasional internasional maju ISO9002.

Sertifikat

DSC02620

Sertifikat pakurmatan

DSC02602

Sertifikat pakurmatan

DSC02634

Sertifikat pakurmatan

DSC02606

Sertifikat pakurmatan

Saiki mesin kita kabeh wis maju tingkat dhuwur. Liwat pirang-pirang cara kerja sama, produk kita diekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah asing, kayata: Amerika Serikat, Kanada, Spanyol, Turki, Inggris, Walanda, Finlandia, Australia, Selatan Afrika, Korea Selatan, Uni Emirat Arab, Vietnam, Brasil, Malaysia, India, Thailand, Maroko, Bangladesh, Guatemala, Ethiopia. Saiki pabrik kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang karo sawetara pedagang asing.

Kita mesthi tetep "pelanggan iku sing pertama, kualitas dhisik". Kita duwe target pasar, nggawe efisiensi ekonomi dadi pusat, lan terus nyetel strategi bisnis, riset lan ngembangake produk anyar.

pack

Napa Pilih Kita?

Kita wis ngembangake macem-macem produk sing wis lulus standar sistem manajemen mutu internasional ISO9002 2000.

Kita minangka perusahaan sing darmabakti kanggo nggawe kemitraan jangka panjang karo pelanggan global.

Tujuane kanggo dadi sumber utama macem-macem topi tekstil, benang jahit poliester, utas jahit utas lan topi truk.

Kita wis ngetrapake standar kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen para pelanggan ing Amerika Utara lan Eropa bisa entuk produk bermutu ing pasar global sing ganti kanthi cepet.

Kita ngarep-arep nggarap kanca bisnis domestik lan manca lan nggawe masa depan sing luwih apik!