HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pengalaman Manufaktur 24 Taun

Kepinteran karo seni linier, seniman nggunakake benang jahitan kanggo moto "net"

Seniman Slovenia Sasso Krainz nggunakake pigura bunder sing padha karo perban bordir kanggo nggawe potret rinci sing kasusun saka garis lurus kanthi mung siji benang jahitan biasa.

Yen sampeyan ndeleng kanthi tliti, fitur rai, kalebu kurva mata lan lambe, kabeh digawe saka garis lurus kanthi tingkat tumpang tindih sing beda-beda. Miturut laporan situs web American Strange News, Krainz pisanan nggunakake kayu utawa aluminium kanggo nggawe pigura bunder sing ditutupi kuku logam, lan banjur mbungkus kuku kasebut nganggo benang jahit ireng sing dawa, nggawe atusan utawa malah ewonan. Garis lurus, liwat prapatan lan tumpang tindih garis lurus, negesake karakteristik utama paraga ing karya kasebut. Ing sawetara bagean potret, benang jahitan liyane tumpang tindih, sing ireng luwih abot, saéngga Krainz ngontrol bayangan lan rincian karya kasebut.

Krainz kerja dadi perancang grafis, piranti lunak lan pangembang web suwene pirang-pirang taun, kepengin banget karo seni linier. Potret linier kalebu bintang lan tokoh politik, sing bisa dingerteni. Galeri online "Saatchi Art" sing kondhang nulis ing pambuka: "Dheweke diilhami lan ditantang dening seni linier, lan ngupayakake nggawe karya sing apik saka saben sudut. Tujuane yaiku nggawe gambar sing ngluwihi tampilan. " Qiao Ying) [Kantor Berita Xinhua Wei Fitur]


Wektu kiriman: Nov-13-2020