HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pengalaman Manufaktur 24 Taun

Produsen benang jahit poliester 50/2 putih mentah kanggo Bangladesh

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Ringkesan
Rincian Cepet
7 dina conto pesanan supaya timbal:
Dhukungan
Papan Asal:
Hebei, China
Jeneng:
Tukang tenun
Nomer Model:
50/2
Bahan:
100% Polyester
Pola:
Putih Mentah
Fitur:
Tennessity Dhuwur, Tennessity dhuwur, shrinkage Kurang, Anti-Pilling, Knotless
Produk:
benang jahit poliester 50/2
Serat:
Serat Yizheng 210%
Werna:
Putih mentah / optik / putih lan dicelup
Aplikasi:
Nyulam, Tenun, Jahit, Garmen, Sarung Tangan, Tutup, Bed-bed
Tennessity:
835CN
TPM:
997
Serat Pokok:
1.2DX38MM
Conto:
Kasedhiyan
Kemampuan Pasokan
Kemampuan Pasokan:
1200 Ton / Ton saben Sasi Tenasitas Dhuwur
Kemasan & Pengiriman
Rincian Kemasan
1,5kg / kerucut plastik, 16 kerucut / tas pp utawa karton, tas utawa karton 24kg / pp; 1,67kgs / kerucut kertas, 15 biji / tas pp, tas 25kgs / pp; 1,4175kgs / kerucut kertas, 16cones / pp bag, 22.68kgs / pp bag; 1.89kgs / kerucut kertas, 12cones / tas pp, 22.68kgs / pp tas. Utawa kemasan liyane miturut kebutuhan pelanggan.
Pelabuhan
TIanjin, qingdao, Shanghai, ningbo, plabuhan China

 

Katrangan Produk
Benang Poliester 100% 10 / 1,20 / 1,30 / 1,40 / 1,50 / 1,60 / 1
Thread Sewing 10 / 2,20 / 2,30 / 2,40 / 2,50 / 2,60 / 216 / 2,24 / 2,32 / 2,42 / 2,45 / 2,52 / 2,62 / 2 10 / 3,20 / 3,30 / 3,40 / 3,50 / 3,52 / 3,60 / 3,62 / 3 10 / 4,20 / 4,20 / 6
Poli / Poli Poli / Katun 19/2 / 3-29 / 2 / 3-30 / 2-32 / 2-40 / 2-45 / 2-53 / 2-60 / 2
Serat 100% Serat Yizheng Padhang 17K100% Serat Huaxi Cun kanggo Semi-Kusam 353 / 50D, 100D, 150D, 50D, 100D
Kualitas TFO (Loro Kanggo Siji) lan Ring Twist
Werna Putih Mentah, Putih Optik, Putih Bleach, Ireng Kabeh Warna
Karakteristik Set Panas, Alat Pisah Udara, Tanpa Knot, Ketahanan Dhuwur, Fungsi Sewing Sumur, Elongasi Rendah ……
Lamaran Jahit, Warni, Rajutan, Tenun, Klambi, Sepatu, Tas, Garmen, Sarung Tangan, Tutup, Gembul, Blanket, Sepatu, Sabuk Keselamatan Mobil ……
Pengepakan 1,67kgs / kerucut kertas, 15cones / pp bag, 25kgs / pp bag1.4175kgs / tabung plastik, 16cone / karton, 22.68kgs / karton10tons kanggo 20GP, 25tons kanggo 40HQ, Kabeh rincian pengepakan liyane miturut sarat sampeyan
Gambar rinci

Pengepakan & Pengiriman

Rincian Perusahaan

    Weaver Imp & Exp Co., Ltd. yaiku pabrikan & perusahaan dagang sing nggawe pamrosesan lan penjualan produk tekstil.
Sing ndhisiki yaiku Hebei Hengshui Yuanda Group
Imp. & Exp.Co.LTD. Liwat cara kerja sama kayata proses lan liya-liyane, kita ngekspor menyang pirang-pirang negara lan wilayah asing, suah kayata: Inggris, Korea, UEA, Vietnam, Brasil, Spanyol, Malaysia, India, Thailand, Maroko , Bangladesh, Guatemala, Turki lan liya-liyane.
Kita mesthi tetep "pelanggan iku sing pertama", adhedhasar target pasar; efisiensi ekonomi minangka pusat; nyetel strategi bisnis kanthi terus-terusan, lan ngetutake dodolan produk kanthi serial. Kita miwiti saka utas jahitan poliester spun umume, mbaka sethithik nyakup benang benang pp utawa pc, benang jahit katun, benang lan kain ketahanan tinggi, lan entuk panen gedhe. Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo kanca bisnis omah lan luar negeri, lan entuk kemakmuran nggawe masa depan sing apik!

Proses Produksi

Keuntungan Kita
1. Rega pabrik: Kita nawakake rega paling kompetitif kanthi pangiriman cepet.
2. Pengalaman Sugih: Luwih saka 25 taun pengalaman benang jahitan poliester spun. Kita bisa menehi layanan profesional, apik banget lan pemikir.
3. Sertifikasi Kualitas: Kabeh produk wis dicenthang sadurunge dimuat ing port, kita bisa njamin kualitas sing paling apik lan stabil.
4. Peralatan Lanjutan: luwih saka 60 winder otomatis sing diimpor, serat paling apik ing China, corak TFO kanggo njamin kualitas benang jahit.
5. Kita minangka supplier COATS lan A&E lan duwe reputasi apik. Muga-muga kita duwe kesempatan kanggo kerja sama karo sampeyan.
Pameran

Kontak kula

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: