HEBEI WEAVER TEXTILE CO., LTD.

Pengalaman Manufaktur 24 Taun

Utas sewing sampeyan ora ngerti

Kanggo sawetara wektu, perusahaan sandhangan domestik nemoni macem-macem "lawang kualitas" nalika ngekspor menyang Eropa, lan uga sawetara produk sandhangan bocah-bocah nemu klaim gedhe amarga benang jahitan sing ora sopan. Sanajan benang sewing nyathet proporsi sandhangan sing sithik, kualitas benang jahit menehi pengaruh sing gedhe marang kualitas sandhangan, lan industri sandhangan internasional duwe persyaratan sing luwih dhuwur kanggo benang jahit, nanging isih ana akeh perusahaan sing ora kakehan pangerten babagan nilai sing bisa digawe benang jahitan. Amarga alasan iki, reporter saka "Pakaian Times" ngewawancarai Pak Xin Zhenhai, manajer umum Industri Thread Vertex.

Utas sewing cilik ndeleng amba

"Wis suwe, pirang-pirang negara Eropa ngetrapake larangan ketat babagan kualitas sandhangan sing diekspor saka China, lan akeh produk perusahaan domestik sing dikembalikan, nyebabake kerugian ekonomi ing perusahaan kasebut." Xin Zhenhai ujar, "Contone, ana perusahaan ekspor sandhangan bocah Domestik sing dikembalikan dening para pembeli Eropa amarga ana masalah kualitas produk. Ora bakal ana sing mikir sebab bali. Mung wae indikator fisik lan kimia benang jahitan ora cocog karo standar. Utas sewing abu-abu ditemokake ngemot 69,9 mg / kg 4-aminoazobenzene, perusahaan bangkrut amarga klaim gedhe. "

Akeh wong sing kepengin weruh, apa ana hubungan sing raket banget karo benang jahitan lan kualitas sandhangan? Ye Guocheng nerangake: "Nyatane, indikator fisik lan kimia ora cocog karo standar, iki mung minangka salah sawijining sebab. Contone liyane, ing proses produksi klambi bocah Utas jahitan sing digunakake nduweni syarat sing luwih ketat babagan fleksibilitas online. Kabeh wong ngerti manawa ana ing lini produksi sandhangan bocah utawa lini produksi sandhangan kanggo wong diwasa, kabeh padha produksi lan pamrosesan mekanis, lan kabeh mau operasi produksi lini perakitan, nanging yen ana ing jalur produksi Kualitas utas jahitan sing digunakake ing medium kasebut ora mung nyebabake ketahanan dhasar sandhangan bocah, nanging sing luwih penting, bakal nyebabake jarum jarum mesin rusak ing jalur produksi. Masalah iki ora dingerteni dening akeh wong, sanajan ing akeh industri. Wong ora nggatekake luwih akeh masalah iki. ”

Miturut Xin Zhenhai, benang sewing bermutu tinggi sing digunakake kanggo produksi garmen ora mung kudu kuat lan awet, nanging uga permukaan benang jahitan kudu lancar, bebas cacat lan ora ana sendhi. Nalika benang jahitan kasebut digunakake ing mesin jahit industri, Ora bakal macet jarum mesin jahit lan nyebabake jarum kasebut rusak. Kosok baline, utas jahit sing ora apik asring duwe bolongan lan sendi, lan jarum rusak nalika ora dingerteni. Yen jarum sing rusak iki ora ditemokake ing wektu sing tepat, bisa uga dipasang ing sandhangane. Iki kanggo klambi bocah. Bab sing mbebayani banget kanggo sing nganggo.

"Contone, yen inspektur kualitas nemokake jarum rusak sing durung lengkap sajrone proses produksi, dheweke kudu golek jarum sing rusak liyane kanggo mbuktekake manawa ora ana sisa sandhangane, saengga klambi klambi iki Offline. Yen ora, sanajan jarum sing dipotong cilik ora ditemokake utawa tetep ana ing sandhangan, bisa uga ana akibat sing ora dikarepake. Luwih serius, yen ana kahanan sing padha karo pamriksa kualitas tujuan ekspor, mula Mbaleni barang utawa dendha ukuman menyang perusahaan bakal nyebabake kerugian ekonomi sing serius tumrap perusahaan kasebut. " Xin Zhenhai ujar, "Utas jahitan cilik, nanging iki acara utama sing ana gandhengane karo klambi lan uga perusahaan. Wong Tionghoa asring ujar, tanggul kasebut rusak ing sarang semut ', nyatane, iki kasunyatane. "

Departemen sing relevan uga ngelingake unit perdagangan manca negara lan pabrikan ekspor manawa kanggo sandhangan sing diekspor menyang Uni Eropa, ora mung kain kasebut bebas saka pewarna azo sing dilarang lan bahan-bahan terlarang liyane, nanging uga nguatake larangan jahitan, benang sulaman, renda lan aksesoris liyane. Kontrol pewarna nitrogen ora kudu dieling-eling amarga proporsi bahan tambahan sing digunakake ing sandhangan.

Fungsi lan mode bebarengan

"Nyatane, ora mung sandhangan bocah, nanging saiki akeh klambi sing duwe sarat jahit sing luwih dhuwur, kayata jaket mudhun lan sandhangan ruangan sing populer." Xin Zhenhai ujar, "Kanggo jaket mudhun, salah sawijining masalah teknis yaiku cara Ngindhari" mbukak beludru "ing posisi bolongan. Kanggo ngindhari masalah iki, kita wis ngetrapake akeh perbaikan teknis, kayata panggunaan proses khusus kanggo produksi benang sewing, supaya benang sewing bisa entuk elastisitas lan ekspansi sing luwih dhuwur, saengga sawise nyelehake jaket nganggo jinis benang sewing, bisa muter efek pembengkakan, sing bisa mblokir pinhole lan entuk efek ora ngebur. Saliyane iki, lumahing utas jahitan ditambahake kanthi kerajinan lapisan lilin, iki uga bisa nyingkiri fenomena "beludru mlayu" nganti akeh. Kajaba iku, kanggo njahit sawetara kain khusus, kayata sandhangan ruangan, kain denim, lan liya-liyane, kekuwatan benang jahitan uga ditekan. ”

Bisa dingerteni manawa ing sandhangan gunung utawa sandhangan layar, benang jahitan kudu tahan resistensi tinggi lan sifat anti-penuaan; ing babagan kursi mobil, uga fungsi sambungan sing penting, uga dibutuhake suhu dhuwur lan tahan UV. Ing sawetara tekstil industri ing Ndhuwur, kualitas utas sewing malah gegandhengan langsung karo safety urip para pangguna. 

Kanggo sandhangan umume, kanthi pangembangan industri mode, klambi nggabungake mode lan fungsi, lan jahitan jahitan duwe pengaruh sing gedhe kanggo kalorone. Ing jaman biyen, benang njahit minangka bahan kanggo nyambungake kain utamane duwe peran hiasan lan penghubung, nanging saiki benang jahitan uga duwe fungsi fungsional. "Contone, ing kahanan normal, benang sewing kudu resisten luh, kemuluran sing apik, elastisitas, lan alus. Kanggo sandhangan fungsional khusus, sampeyan uga kudu nduwe anti banyu, geni, anti-statis, anti-kerut, Anti-tuwa lan syarat liyane bisa ditindakake kanthi ngrampungake khusus. " Xin Zhenhai ujar.

"Saliyane fungsi konvensional kasebut, benang sewing duwe fungsi tambahan: fungsi dekorasi, kayata digunakake langsung ing kain kain pelapis, utawa langsung ing proses produksi kain, dadi bagean penting saka kain karakteristik." Xin Zhenhai ujar, "wis diwiwiti. Sawetara desainer kain avant-garde lan merek kain wis wiwit nenun benang sewing warna-warni langsung menyang kain dhewe-dhewe kanggo desain lan produksi. Teknologi pangolahan iki saiki mung digunakake ing produk kain sing paling dhuwur. "

Iki amarga keunggulan Industri Veilline ing pirang-pirang aspek sing luwih akeh perusahaan lan merek sing milih njaga hubungan kerja sama jangka panjang karo Huamei (merek bisnis sing cocog karo Youngor, Smith Barney, Yaya, lsp). Merek iki, Ora mung duwe sarat sing dhuwur banget kanggo kualitas produk, nanging uga mbutuhake koordinasi sing dhuwur antara benang jahit lan gaya tren dhewe. Ing pangertene, benang jahit ora dadi pahlawan ing mburine, nanging uga kudu dadi praktisi lan promotor mode.


Wektu kiriman: Nov-13-2020